Op zondag 25 oktober is de 5e Dag van de Stilte.Het doel van de Dag van de Stilte is om de vele facetten van stilte – de beleving, werking en waarde -onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek. Door heel Nederland zijn er stilte-activiteiten te doen.

Vanuit de werkers van de Vrouwenschool worden er dit jaar twee activiteiten georganiseerd.

Van 9.00-17.30 is er ‘In verbinding met innerlijke stilte door Beweging en klank’, mede-georganiseerd door Lieke van Lith van Yogacentrum Nijmegen-Oost. Deze activiteit vindt overigens niet plaats in de Vrouwenschool, maar op een andere locatie. Bekijk hier alle informatie over aanmelden, kosten en locatie.

En van 10.30-11.30 wordt er in Kundaliniyogacentrum Beleef Yoga een meditatie vanuit de Kundalini traditie aangeboden.
Bekijk hier alle informatie over aanmelden en kosten.

Benieuwd wat er verder nog wordt georganiseerd die dag?
Bekijk hier de hele Gelderse agenda.