Tijdens de vierdaagse week bieden we slaapplaatsen aan voor vrouwen die de Vierdaagse lopen. Dit jaar doet onze kapel alweer voor de veertiende keer dienst als Kapelhotel. Je slaapt met zijn allen in één ruimte: de kapel (women only). Verder hebben we een huiskamer/eetkamer en een grote tuin waar je lekker van de zon en de avondrust kunt genieten. Het ontbijt staat elke ochtend voor je klaar in buffetvorm. Ook kun je dan zelf een lunchpakket klaarmaken. Wij zorgen voor een koelkast gevuld met drankjes die je gewoon kunt pakken. ’s Avonds serveren we een driegangenmaaltijd.

De start op de Wedren ligt op slechts vijf minuutjes lopen.

 

Je betaalt €160,- voor vier nachten. Dit is inclusief 4 x ontbijt, 4 x lunchpakket, onbeperkt koffie/thee, en een drankje uit de koelkast. Voor het diner betaal je apart.

We kunnen maximaal 18 gasten herbergen. We hebben er inmiddels al 14.

Dus meld je snel aan als je verzekerd wil zijn van een plekje!

 

Voor meer info en/of aanmelden, stuur je een mail naar kapelhotel@vrouwenschool.nl

Volg ook onze facebook-pagina https://www.facebook.com/groups/114598431916086/