Per half september komt er een werkruimte vrij in de Vrouwenschool. De werkruimte is circa 17 m2 en de voorlopige contributie daarvoor bedraagt € 166,01 per maand. Dit is inclusief gas, water, licht, internet etc.
De ruimte is geschikt voor diverse activiteiten, bijvoorbeeld als kantoorruimte en als atelier.

De lichte, hoge werkruimte bevindt zich op de begane grond van de Vrouwenschool en beschikt over een eigen opgang aan de zijkant van het pand. Op de begane grond bevinden zich drie woonruimtes en 1 woon- werkruimte. Keuken en toilet worden gedeeld.

We zijn op zoek naar een betrokken iemand die een actieve bijdrage kan leveren aan de vereniging. Ben je dol op cijfers dan zijn we helemaal blij, want m.n. de financiëngroep is op zoek naar deskundige versterking.

Heb je interesse in deze werkruimte, stuur dan een mail waarin je uitgebreid vertelt wie je bent, waarom je graag in ons pand zou willen werken en welke werkzaamheden je in de werkruimte uit zou willen voeren. Denk eraan om je telefoonnummer te vermelden.

Reacties lezen we graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk dinsdag 27 juli 2021
17.00 uur
aan:  interesse@vrouwenschool.nl

Lees voordat je reageert eerst onze informatie over het werken in de Vrouwenschool en onze aanmeldprocedure.