zomer Ingrid SewpersadIngrid Sewpersad exposeert tot en met 1 augustus in de hal van Bibliotheek Mariënburg te Nijmegen. De titel van de expo is: Alu-Landschappen, Impressies van het Nijmeegse rivierenlandschap.

Ingrid vertelt er het volgende over:
“Van oorsprong grafisch vormgever, bleef de autonome kunst mij boeien. Door de jaren heen ging ik steeds meer op onderzoek uit met potlood, penseel en camera. Inspiratie vond ik o.a. in het rivierenlandschap rond Nijmegen. Dit resulteerde in een serie alu-landschappen. De alu-landschappen zijn afdrukken op aluminium die in hun sfeer uniek zijn. Door rechtstreeks op het aluminium te printen ontstaan prachtige sfeerbeelden van landschappen die zich kenmerken door mystiek en tijdloosheid. Het zijn landschappen die er nog wel zijn maar misschien ook wel niet meer. Met mijn alu-landschappen probeer ik de beschouwer te laten dromen. Het zijn reflecties van wandelingen, de natuur zoals die achterblijft in de herinnering. Het aluminium geeft de landschappen een metalige glans zonder hard te worden. De afdrukken hebben een luxe kwaliteit, die een extra dimensie geven aan het werk.” 

Tot en met 1 augustus te bezichtingen inde hal van Bibliotheek Mariënburg te Nijmegen

Kijk voor meer informatie over Ingrid en haar werk op ingridsewpersad.nl

winterblauw