Om te vieren dat Atelier Rohde naar een mooi groot atelier is verhuisd in de Vrouwenschool zijn er meerdere ‘welkom in het nieuwe atelier’-acties! Ook is er een open dag op zaterdag 1 februari van 14.00 tot 17.00 uur. Lees verder voor informatie en acties.

We beginnen de maand goed met een OPEN DAG op zaterdag 1 februari van 14.00 tot 17.00. Deze middag ben je van harte welkom om het nieuwe atelier te bewonderen én bovendien het werk dat er gemaakt wordt bij Atelier Rohde! -Dominicanenstraat 6, 6521 KD Nijmegen-

In de FebruariFeestMaand kan je op de woensdagmiddag of avond gebruik maken van de 2 voor de prijs van 1 actie. (deze actie geldt niet voor Artlab for Kids) En daarnaast zijn diverse Workshops  op zaterdag voor de helft van de prijs!atelier rohde open dag foto

Kijk voor meer informatie op de website: www.atelierrohde.nl