Atelier Rohde bestaat 12,5 jaar en dit werd gevierd op 16 september met exposities en een boekpresentatie.
Vele bezoekers genoten van alle kunstwerken die er de afgelopen jaren zijn gemaakt in het atelier.

De exposities waren verspreid over verschillende plekken in de Vrouwenschool; het huidige atelier, voorgaande ateliers en de gangen. Werk van de groepen Open Atelier en Model&portret, diverse samenwerkingen van Yette met anderen en haar autonome werk was te zien.

De expositie werd gecombineerd met een boekpresentatie.
Een prachtig boek over het werk van Yette van de afgelopen 12,5 jaar.
Het boek is een wandeling door de jaren van Yette als beeldend kunstenaar. Het geeft een overzicht van haar schilderijen, haar projecten, samenwerkingen en beschouwingen van haarzelf en anderen op haar werk; Full colour, 94 pagina’s dik en rijk geïllustreerd. Het boek is liefdevol vormgegeven door Ingrid Sewpersad, een grafisch vormgeefster waar Yette al jaren mee samenwerkt.
 

jubileum en boek yette rohde

Het boek is in beperkte oplage gedrukt en is te koop voor €25. Mocht u een van deze exemplaren willen hebben neem dan contact op met Yette via de website www.atelierrohde.nl