Op de begane grond, aan de voorkant van de Vrouwenschool, bevindt zich de studio van Loes. Loes is werkzaam als ontwerper en haptotherapeut. Zij ontvangt je graag in huiselijke sfeer, met persoonlijke en/of zakelijke identiteitsvraagstukken. Haptotherapie is een ervaringsgerichte begeleidingsvorm, waarbij we kijken naar jou als compleet mens en werken in het hier-en-nu. We besteden aandacht aan zijn, voelen, denken en doen. Autonomie en verbinding. We benaderen daarin vanuit kwaliteit en waar mogelijkheden liggen om te groeien. Dit doen we samen.

Hoe heerlijk leef je als je je vrij kunt bewegen tussen andere mensen:
– Aan kunt geven wat je prettig vindt en wat niet
– Verantwoordelijkheid neemt (uit eigen keuze)
– Patronen van jezelf (h)erkent en weet welke behulpzaam voor je zijn en welke niet
– Kunt omgaan met reacties van anderen
– Zelf feedback kunt geven, op een manier die bij jou past
– Emoties kunt toelaten
– Dat wat je denkt en/of voelt overeenkomt met wat je laat zien aan anderen

Dit zijn slechts een aantal kwaliteiten die bijdragen aan voelen dat je er mag zijn, precies zoals je bent. Hiermee leer je omgaan met relaties, in welke vorm dan ook. De relatie met jezelf, en de omgang met anderen in het dagelijks leven.

Meer over de werkwijze in haptotherapie kun je lezen op: whoisloes.com/haptonomie.

Ontwerp
Als ontwerper vertaalt Loes haar advies in het ontwerpen van communicatiemiddelen, zowel online als offline. Ook hier wordt aandacht besteed aan wat voor jou, als opdrachtgever en binnen jouw organisatie, belangrijk is. Je wordt daarin meegenomen in het ontwerpproces. Zo creƫren we een gezamenlijk doel en geven we een project de aandacht die het nodig heeft.

Meer informatie en contact: whoisloes.com
Loes van der Plaat op Linkedin